Middenweg 139, H.H.Waard
Tel: 072 - 5345 416
Indonesische Gerechten
Complete Maaltijden
Kruiden en Specerijen
Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :
Gesloten
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 20.00 uur
10.00 - 20.00 uur
14.00 - 18.00 uur
Welkom bij Rik en Naomi, eigenaren van Toko
Tomohon-Manado.

In onze prachtig verbouwde toko, bereiden wij onze overheerlijke, verse, Indonesische afhaalgerechten,
maar ook Surinaamse gerechten en bijna alle soorten kruiden en specerijen.

De naam? Tomohon is Naomi's geboorteplaats, en Manado is de hoofdstad van Noord-Sulawezi, in Indonesie. Lees meer over het eiland op de volgende pagina.
Surinaamse gerechten
Manado is de grootste stad van Noord Sulawesi. Het is een prima startpunt voor uitstapjes naar de omgeving. De stad kent een roerige geschiedenis, met vele oorlogen.
Veel van de geschiedkundige bezienswaardigheden zijn daarom helaas niet veel bewaard gebleven. Maar er is nog zoveel moois te bekijken...Tegenwoordig vindt u hier vooral lekkere restaurants, winkelcentra en goede hotels. En natuurlijk de fantastische gastvrije Indonesische sfeer !
Een bijzondere omgeving op Sulawesi is Tanah Toraja. Dit mysterieuze gebied wordt bewoond door de Toraja bevolking, een stam die vooral bekend is vanwege haar bijzondere dodenrituelen. Tijdens uw verblijf in de omgeving zult u zeker in aanraking komen met deze langlopende tradities. Maar niet alleen de cultuur is hier indrukwekkend ook de natuur is overweldigend. Wandelen en fietsen zijn de beste manieren om dit groene en heuvelachtige gebied te verkennen.
Mocht u op zoek zijn naar parelwitte bounty eilanden, vindt u deze bij de Togian Islands. Deze eilanden groep is gelegen in de Golf van Tomini in het midden van Sulawesi. Hier vindt u één van de mooiste duiklocaties van het eiland. Onder andere de soepschildpad en kleurrijk koraal zijn hier de trekpleisters. Daarnaast bestaat uw verblijf op deze eilanden uit strand, zee en zon. Tegen een achtergrond van prachtig regenwoud, waant u zich hier terecht in een paradijs.